«
  1. Anasayfa
  2. Oyuncu Kadrosu
  3. Şahane Hayatım dizi oyuncu kadrosu (Kim kimdir?

Şahane Hayatım dizi oyuncu kadrosu (Kim kimdir?

sahane-hayatim-oyunculari

Şahane Hayatım dizisi ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosu araştırılıyor. Şahane Hayatım dizi oyuncuları kimler, Şahane Hayatım dizi oyuncu kadrosu, Şahane Hayatım dizisi kim kimdir sorularının yanıtları dizihaberi.tv adresinde yer alıyor.

Şahane Hayatım dizisi tv ekranlarına ilk bölümü ile ilerleyen haftada yeni bölümleri ile gelecek. Peki dizide kim kimi oynuyor? İşte Şahane Hayatım dizi oyuncu kadrosu da belli oldu.

Şahane Hayatım Dizi Oyuncuları

Şahane Hayatım Şebnem Kimdir?

Şahane Hayatım Şebnem karakterini Hilal Altınbilek canlandırıyor. Dizinin başrolünde yer alan başarılı oyuncu 11 Şubat 1991 İzmir doğumludur.

Altınbilek, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesinde eğitim görürken oyunculuğa ilk adımlarını atmıştır. 175cm boyunda ve 55 kg olan güzel oyuncu bir dönem fotomodellik yaptıktan hemen sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterine de hayat veren Altınbilek öncesinde ise Karagül ve Hayatımın Aşkı yapımlarında oynadı.

Şahane Hayatım Mesut Kimdir?

Şahane Hayatım dizisinin erkek başrol oyuncusu Onur Tuna dizide Mesut karakterine hayat vermektedir. Onur Tuna, 2 Temmuz 1985 yılında Çanakkale’de doğmuştur. 2023 yılı itibariyle de 38 yaşının içerisinde olan yakışıklı oyuncu da 195cm boyundadır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde yaklaşık 3 yıl oyunculuk eğitimi almıştır.  Son olarak Mahkum dizisinde Savcı Fırat karakterine hayat veren Onur Tuna daha önce Mucize Doktor, Yasak Elma, Mahkum, Cesur Yürek gibi yapımlarda rol almıştır.

Şahane Hayatım Melisa Kimdir?

Şahane Hayatım Melisa kimdir sorusunun yanıtı bulundu. Türkiye’nin sayılı güzellerinden ön plana çıkan Nesrin Cavadzade dizide Melisa karakterine hayat veriyor. 30 Temmuz 1982 Bakü doğumlu olan Cavadzade, 2023 yılı itibariyle de 41 yaşındadır.

Nesrin Cavadzade 168 cm boyunda ve 51 kilodur. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olduktan sonra Tekend Studio’da 2 yıl boyunca oyunculuk dersleri almıştır. Güzel oyuncu daha önce Yasak Elma, Üç Kuruş, Küçük Ağa, Bizim Hikaye gibi dizilerde başrol olarak yer almıştır.

Şahane Hayatım Niyazi Kimdir?

Şahane Hayatım Niyazi kimdir sorusunun cevabı bulundu. Serkan Keskin dizide Niyazi karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu Leyla ile Mecnun dizisiyle bilinmiş sonrasında ise Türk dizileri arasında birçok yapımda da rol almıştır.

Serkan Keskin’i izleyiciler uzun bir aradan sonra Şahane Hayatım dizisiyle birlikte tekrar ekranlarda görecek.

Şahane Hayatım Onur Kimdir?

Şahane Hayatım Onur kimdir sorusunun yanıtına cevabı dizihaberi.tv buldu. Onur karakterini Yiğit Özşener canlandıracak. Ezel dizisiyle Türk televizyon tarihine ismini yazdıran başarılı oyuncu 6 Nisan 1972 İzmir doğumludur.

Oyunculuk Kariyeri tiyatro ile başlayan Özşener 175cm boyundadır. Daha önce Ezel, Dudaktan Kalbe, 24 Saat gibi dizilerde rol almıştır.

Şahane Hayatım Didem Kimdir?

Şahane Hayatım Didem kimdir? sorusunun yanıtı Gökçe Eyüboğlu. 20 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu olan 40 yaşında ki başarılı oyuncu Akademi 35.5’da eğitim aldı.

Kadın dizisinde canlandırdığı Ceyda Karataş karakteri ile tanınan Gökçe Eyüboğlu daha önce Zümrüdüanka, Mahkum, Maviye Sürgün gibi dizilerde rol almıştır.

Şahane Hayatım İzbandut Kimdir?

Şahane Hayatım İzbandut karakterini Erman Cihan oynuyor. Erman Cihan 1993 doğumludur. 2023 yılı itibari ile 30 yaşının içinde olan oyuncu Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Şahane Hayatım Yılmaz Kimdir?

Şahane Hayatım Yılmaz karakterini Gürhan Altundaşar canlandırıyor.1984 yılında Ankara’da doğmuştur. 2023 yılı itibari ile 39 yaşının içinde olan oyuncu Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro  Bölümünden mezun olmuştur.

Bir Cevap Yaz

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *